16 days till take-off
Door: yvette
Blijf op de hoogte en volg Yvette
17 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
- Vaccinaties [check] alleen woensdag nog terug voor de tweede hepatites vaccinatie.
- malaria middelen [!] misschien daar maar eens even achter aan gaan. woensdag dus ook zorgen voor malaria gebeuren voor twee maanden.
- Visum [check] bevestiging gekregen en nu alleen nog maar ophalen. Moet te doen zijn zou ik zeggen.
- Paspoort [check] aangevraagd en opgehaald.. om vervolgens weer af te geven bij het visumburo. Morgen ophalen dus.
- DEET [!] mugwerend middel, dat is best handig. uitgerekend dat 9 weken weg betekend dat ik €90 euro aan DEET moet spenderen. Zie ik op zich niet direct zitten dus de volgende stap wordt eerst maar eens informeren welke alternatieven ze daarvoor in Sri Lanka hebben.
- Vliegticket [check] nu ben ik alleen nog maar afhankelijk van de staking bij british airways en een oncontroleerbare aswolk, jippie!
- Verblijf [check] anderhalve maand gefixt, de overige twee weken zijn voor latere zorg.
oké.. dat is dus alles waar ik nu op kom. Zijn er nog grote hiaten in mijn voorbereiding te vinden? Let me know!
xx
19 Mei 2010 - 10:48
Wilna:
Ja, je lang in het buitenland verzekering. Die regelen we in het laatste weekend en ik zal vanavong kijken of je creditcard al binnen is. Moet je komend weekend nog wel even je pincode wijzigigen wanneer je dat gemakkelijk vind.
liefs mama -
19 Mei 2010 - 11:46
Anna:
Spannend spannend! Vooral geen camera (en wereldstekker?) vergeten, ook best belangrijk ;-) xxx