surfing dude-in
Door: yvette
Blijf op de hoogte en volg Yvette
23 Juli 2010 | Sri Lanka, Arugam Bay
Ik ben aangekomen in Arugam Bay en klaar om te surfen!! Morgen welteverstaan..
Ik heb vandaag een surfdude leren kennen die het me morgen gaat leren en hij heeft tevens een cheapass board voor me geregeld! vanaf morgen wordt ik dus surf dude-in! He has shown me some articles he was in and he is a reallly good surfer ^^ wiehoe! Ik ben nu ook over gegaan op het couchsurfen.. ja idd bij de surfdude (die overigens dulip heet). Hij heeft superlieve ouders en een zusje dat denk ik net iets jonger is dan ik en verder nog een broer. In de kamer naast me slapen twee mensen uit Denemarken dus ik ben daar niet alleen (dus nee jullie hoeven je geen zorgen te maken).
Ik laat zeer spoedig horen hoe het surfen ging, maar moet er nu vandoor!
ciao mes amigos!
23 Juli 2010 - 16:06
Janny F.:
Hoi Yvette,
Arugam Bay is fantastisch maar ook zeer verradelijk! Daar maakten wij dat verdrinkingsdrama mee.
Geniet, maar wees op je hoede! Veel plezier met de surfdude!
liefs, Janny -
23 Juli 2010 - 17:53
Vivian:
tis dat je nooit op een surfdude zou vallen maar anders... maare heb je z'n nummer niet toevallig voor me?? XD
kuss
ps: Porec was geweeeeeldig! -
24 Juli 2010 - 08:49
Miep:
Whaha.. inderdaad, het is dat je joeri hebt en gen surfdude meisje bent, maar je zou bijna denken dat er wat in zat! ;) Heel veel plezier in elk geval en leer het maar zo goed dat je het ook aan mij kan leren! =) ;) heeeele dikke kus! -
25 Juli 2010 - 12:28
Sharon:
Hey! Deze keer is het gelukt ;-) Heel goed!
Heel veel plezier met surfen! En kijk uit, het is verslavend!